Verbouwing

Al jaren heeft het door mijn hoofd gespookt, een droom die ik heel graag wil verwezenlijken. En dan kom je op een dag thuis en hak je samen de knoop door. We gaan er voor!  Dat betekende voor ons dat we in een zeer korte tijd een verbouwing moesten gaan realiseren. Eigenlijk bemoei ik me niet zo graag met een verbouwing maar dit keer moest ik me er wel mee bemoeien.

Waar komt de slaapkamer, waar loopt de afvoer. Dit zijn vragen waar ik mij normaal gesproken niet zo mee bezig houd. In mijn hoofd had ik precies een plaatje hoe het eruit moest komen te zien. En dat plaatje moest kloppen. Binnen 3 maanden is er een mooie, kindvriendelijke ruimte gemaakt waar ik met veel plezier aan het werk kan. Een ruimte met een slaapkamer voor de kinderen, een kinder-wc en een keukenblok. Een ruimte waarin de kinderen met elkaar kunnen spelen, aan activiteiten kunnen deelnemen en zichzelf kunnen zijn. Een ruimte waar ik trots op ben!!

 

 

 


3 reacties

 1. suzan vd heuvel

  Kelly, Rick en Milan gefeliciteerd met jullie mooie gastouderopvang. Er zullen heel wat kinderen een fijne, liefde volle en leerzame dag beleven bij jullie. Heel veel succes. Gr Suzan, Jeroen, Suus, en Luuk vd heuvel

 2. net v den akker

  ziet er mooi uit veel succes met de kindertjes

 3. Sonja Bijmans

  Wat ziet het er super uit…
  Ik weet zeker dat veel kinderen een fijne veiligheid en geborgenheid en creativiteit zullen vinden bij jou..
  De kinderen kunnen bij jou zijn eigen “ik ” zijn en op hun niveau zich ontwikkelen.
  Heel veel succes
  Liefs Sonja

Comments are closed.