Ik ben Kelly Uijen en ik woon samen met mijn vriend Rick in Bergharen. Samen hebben we een zoontje; Milan. In augustus 2015 heb ik dan echt mijn droom verwezenlijkt. Ik heb een eigen gastouderopvang opgestart!

In 2008 heb ik mijn diploma behaald SPW3. Ik heb daarna ruim 7 jaar met veel plezier gewerkt in de kinderopvang. Maar toch heeft het altijd door mijn hoofd gespookt om mijn eigen opvang te beginnen. Nu ik gestart ben kan ik laten zien wie ik ben en waar ik goed in ben!

Vanaf september 2015 is de opvang in Bergharen geopend. Ik heb een afzonderlijke ruimte waar ik de kinderen opvang. Door deze aparte opvangruimte met eigen keuken en wc heb ik meer te bieden dan de gemiddelde gastouder. De ruimte wordt kindvriendelijk ingericht maar wil vooral een huiselijke sfeer aanbieden, een ruimte waarin kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Ik bied flexibele opvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Binnen de tijd die ik te besteden heb met de kinderen ga ik activiteiten aanbieden om zo de kinderen kennis te kunnen laten maken met verschillende materialen en technieken. De activiteiten zullen gebasseerd worden op seizoenen, feestdagen en/ of actualiteiten.

 

 

1 week geleden

Kelly's gastouderopvang

Kerstshow! ... Lees meerLees Minder

ma t/m vr geopend van 07.00-18.00

Dorpsstraat 18
6617 AD Bergharen
info(apenstaartje)kellysgastouderopvang.nl
LRK 141213371