• Bezig Bijtje

 • Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven op mijn blog. De afgelopen maanden heb ik het dan ook erg druk gehad. Ik heb weer een aantal rondleidingen gedaan, gesprekken gevoerd en natuurlijk gewerkt. Op Dit moment ben ik heerlijk aan het werk.

  Nu heb ik een baby groep. Leuk om zo de ontwikkeling nauwkeurig in de gaten te kunnen houden. En wat ik ook heel leuk vind is dat deze groep die er nu is, met elkaar kan opgroeien. De leeftijd van de kinderen zit tussen de 5 maanden en 14 maanden. En in augustus en Januari komen daar weer nieuwe baby’s bij. Dit is natuurlijk goed nieuws en dit is ook iets waar ik erg trots op ben! Wie had dat gedacht, nog geen jaar open en nu al vol!! Ik kan jullie vertellen dat voelt goed. Fijn om vertrouwen te krijgen van ouders. En fijn dat je zo dicht bij de ouders en de ontwikkeling van hun kind bent.

  Voor de meeste ouders en kinderen komt nu de vakantie periode eraan. Een heerlijk vooruitzicht! Ik ben in April op vakantie geweest en werk nu de hele zomer periode door. Er komen ook een aantal weken kinderen van andere gastouders bij mij spelen. Zo hoef ik mij niet te vervelen de zomer periode en de andere kinderen ook niet. Ik hoop op veel mooie zonnige dagen! Ik wil iedereen een hele fijne vakantie wensen!

   

 • Vakantie!

 • De afgelopen periode is er ontzettend veel veranderd. Er zijn in een korte periode verschillende aanmeldingen gekomen, waar ik verschrikkelijk blij mee ben!! Dit betekend dat ik vanaf mei nog maar 1 plekje vrij heb voor een baby op de dinsdag en voor de rest van de periode vol zit tot en met eind december begin januari. Vanaf die periode kunnen er weer baby’s komen spelen. De kinderen die ouder zijn dan 1 jaar kunnen nog steeds bij mij terecht!

  Ook heb ik mijn vakantie gepland staan. Week 14 en 15 zal ik twee weken mijn deuren sluiten. Op maandag 18 April ga ik weer aan het werk. Dit jaar heb ik mijn vakantie heel vroeg gepland, dit heeft ook zijn voordelen. Het betekend dat ik de gehele zomerperiode open ben. Zoek je in die periode nog opvang of zoek je vakantie opvang? Kelly’s Gastouderopvang staat voor u en uw kinderen klaar!

 • Inloopdag

 • Na aanleiding van deze advertentie die in de Wegwijs heeft gestaan heb ik een in loop dag gehad. Een dag waarin mensen vrijblijvend een kijkje konden komen nemen. Er zijn verschillende mensen langs geweest dus ik ben zeer tevreden!

  Bent u ook nog opzoek naar opvang voor uw kind? Neem vrijblijvend contact met mij op, of kom eens langs!!

  Verder lezen…

 • Verbouwing

 • Al jaren heeft het door mijn hoofd gespookt, een droom die ik heel graag wil verwezenlijken. En dan kom je op een dag thuis en hak je samen de knoop door. We gaan er voor!  Dat betekende voor ons dat we in een zeer korte tijd een verbouwing moesten gaan realiseren. Eigenlijk bemoei ik me niet zo graag met een verbouwing maar dit keer moest ik me er wel mee bemoeien.

  Verder lezen…

 • ma t/m vr geopend van 07.00-18.00

  Dorpsstraat 18
  6617 AD Bergharen
  info(apenstaartje)kellysgastouderopvang.nl
  LRK 141213371